Jelenleg zárva. Téli időszakban nem fogadunk vendégeket.

Nyitás: 2023. május 1.

ház
kattintson a képre a galériához!

Vendégházunk egy 2022-ben felújított két lakásos ikerház egyik felében került kialakításra, a házigazda a másik lakásban lakik. A szálláshely 5 fő elhelyezésére alkalmas, két szobás, teljesen felszerelt háztartás. Kattintson a képre a galéria megtekintéséhez. (A kert és a terasz kialakítása még nem fejeződött be, használatát egyeztetni kell, ennek ellensúlyozására a szállásdíj jelenleg rendkívül kedvező.)

A ház elhelyezkedése kedvező mind a Bükk hegység természeti kincsei iránt érdeklődőknek, mind a város látnivalóinak a megtekintéséhez. A közeli villamossal átszállás nélkül lehet a belvárosba jutni, a kisvonat a ház előtt áll meg, de Lillafüred autóval is csupán 10 perc alatt elérhető. Ugyanilyen közel található az állatkert is. Válogasson kedvére a város és környéke látnivalóiból, programlehetőségeiből:

Lillafüred https://www.orszagjaro.net/lillafured/

Bükki csillagda https://www.bukkicsillagda.hu/hu/index

Állatkert https://miskolczoo.hu/

Bükkszentkereszt (gyógynövénykert, gyógyító kövek) https://bukkszentkereszt.hu/latnivalok/

Bükki túrák https://turistautak.openstreetmap.hu/mentettutv-1636124694lutf

Miskolc-Tapolca (Barlangfürdő, Ellipsum fürdő, Avalon park, bobpálya..) https://szallas.hu/programok/miskolctapolca

Belváros (Avasi templom és kilátó, Szinva terasz, sétálóutca, ortodox templom….) https://www.miskolc.hu/elet-a-varosban/turizmus

Gyalog elérhető:

Diósgyőri vár http://www.diosgyorivar.hu/

Tündérkert https://www.facebook.com/wowtunderkert/

Kisgergely cukrászda https://www.kisgergely.hu/

Pizza https://www.pizzaterasz.hu/, kifőzde https://kislabas.hu/

Végállomás étterem https://vegallomasetterem.hu/

Lillafüredi Állami Erdei Vasút https://www.laev.hu/

Ady Endre Művelődési Ház https://www.facebook.com/mkkadymuvhaz/

Gyertyános sörfőzde és söröző https://gyertyanos.hu/

Élelmiszerbolt (Coop, Alfi), gyógyszertár, városi és távolsági buszmegálló, II. János Pál pápa tér, OMV benzinkút, posta, OTP fiók.

Hasznos információk:

1-es villamos menetrendje https://www.mvkzrt.hu/menetrend?line=1V

Volánbusz Bükkszentkeresztre

Programok https://mizumiskolc.hu/programok/

Foglalási feltételek:

Ha kérdése van, vagy foglalni szeretne hívjon (06204568463) vagy írjon emailt (tamasztek.miskolc@gmail.com). Foglalás előtt kérjük olvassa el a házirendet. Beszélt nyelvek: magyar, német, angol.

A szállás elfoglalása 14 órától lehetséges, az elutazás napján 12 óráig kérjük leadni a házigazdának a kulcsot.

Árak:

6000 Ft/fő/éj + ifa

Házirend

A Vendégházban csak azok a vendégek lakhatnak, akik a házirendben leírtakat magukra és hozzátartozóikra nézve kötelezően elfogadják és betartják, valamint felelősséget vállalnak a házirend be nem tartása miatt okozott kárért. A házirend a vendégházban tartózkodó valamennyi vendégre vonatkozik.

Parkolás

A ház előtt az utcán ingyenesen. Kérjük ügyeljen arra, hogy a vendégház előtti területen álljon meg a békés szomszédi viszony megőrzése érdekében.

Egyéni megállapodás alapján a szállásadó vállal transzfer szállítást.

Felelősségvállalás

A vendégház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. Az okozott kárt a károkozó vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni.

A vendégház területére -beleértve annak kertjét – behozott személyes tárgyakért felelősséget nem vállalunk. A vendég köteles vigyázni személyes holmijára és értékeire. A vendégházhoz tartozó eszközöket annak területéről még ideiglenesen sem lehet elvinni.

Reklamáció

Amennyiben a tartózkodás alatt a vendégházzal kapcsolatban bármilyen probléma felmerül, kérjük, haladéktalanul értesítse arról a szállásadót. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Érkezés és távozás

A szálláshely az érkezés napján 14 órától 20 óráig foglalható el, az elutazás napján 12 óráig áll rendelkezésre. Ettől eltérő igényeket előre kell egyeztetni.

A szálláshely végleges elhagyásának idejét előre egyeztetni szükséges a tulajdonossal a kulcs átadása érdekében.

Érkezéskor a vendég köteles a tulajdonosnak átadni az adatfelvétel miatt a személyes dokumentumait a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ felé történő adatszolgáltatás (szkennelés) miatt, valamint a helyszínen fizetendő szállásdíjat. A szobák elfoglalása a teljes összeg megfizetése esetén lehetséges. A foglalás szerinti összeget akkor is meg kell fizetni, ha a vendég bármely okból a tervezettnél hamarabb távozik.

Zenehallgatás és bulik tartása

A Vendégház lakóövezetben található, így a szomszédok zavartalan pihenése, valamint a helyi csendrendelet miatt hangos bulik rendezésére nem alkalmas.

Dohányzás és tűzvédelem

Az épületekben dohányozni, valamint füstölőt használni tilos. Az épületben füstjelző van felszerelve!

A kertben a dohányzás kulturált formában, hamutartót használva engedélyezett.

A szobákba tilos bevinni bárminemű gyúlékony anyagot, eszközt.

Tűzrakás és grillezés

Tüzet rakni kizárólag a kijelölt tűzrakó helyen lehet szélcsendben, egy vödör oltóvízzel felszerelkezve, a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával. A vendégek rendelkezésére álló tűzifán és papíron kívül más anyagok (pl. műanyag, gumi) égetése szigorúan tilos.

A tüzet/parazsat soha ne hagyják őrizetlenül és a tűzrakás végeztével mindig gondoskodjanak a tűz eloltásáról.

Berendezési tárgyak használata

Hajszárító az előszobaszekrény fiókjában található, varrókészlet az antik varrógépállvány fiókjában.

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát.

A benti berendezési és használati tárgyakat (ágy, ágynemű, matrac, stb.), kérjük ne vigyék ki a kertbe.

Amennyiben a tartózkodás alatt a bútorokat és berendezési tárgyakat áthelyezik, úgy távozáskor ezt kérnénk visszarendezni.

Tisztaság és takarítás

Érkezéskor a Vendégház tiszta, kitakarított állapotban fogadja a Vendégeket. A Vendégek ottlétük alatt maguk ügyelnek a tisztaságra. A tisztaság fenntartása érdekében kérjük használjanak váltócipőt, papucsot a Vendégházban.

Elutazáskor az Vendégházban kérjük, ne hagyjanak mosatlan edényt, ill. szemetet.

Egy héten túli tartózkodás esetén a szállásadó hetente biztosítja a takarítást és a törölközők cseréjét.

Kérjük rovarokat ne kenjenek fel a falakra, a szoba, fürdőszoba és teraszajtó rendelkezik szúnyoghálóval, szellőztetésre kérjük ezeket használni.

A szállásdíj tartalmazza a közüzemi díjakat és egyéb rezsi költségeket, az ágyneműt huzattal, valamint a végső takarítást.

Étkezés és a konyha használata

Kérjük, hogy a hálószobákban ne étkezzenek.

A szállásadó vállalja reggeli beszerzését és bekészítését külön díjazás ellenében előre egyeztetve.

Távozás előtt a használt edényeket, evőeszközöket szíveskedjenek elmosni és a hűtőszekrényből a romlandó ételeket eltávolítani.

Szemét elhelyezése

Kérjük, hogy a szemetet szelektíven gyűjtsék. A sárga szelektív kukába kerül a papír, műanyag, alumíniumhulladék. A konyhai zöld hulladék az arra a célra a teraszra kihelyezett komposztáló edénybe kerüljön.

A háztartási szemét gyűjtése konyhai és fürdőszobai szemetesben lehetséges. Ha ezek megtelnének az Önök itt tartózkodása alatt, kérjük, ürítsék ki a kapunál található kék kukába. Újabb szemeteszsák a konyhában található.

Fűtés

Fűtés bekapcsolásához kérje a házigazda segítségét.

Kert és melléképületek

Szálló vendégek számára a vendégház terasz és a tűzrakó használata engedélyezett, a kert többi része a házigazda gondozásában áll, kérjük ügyeljenek a növények épségére, azokat kerüljék el.

Eltört vagy elromlott tárgyak

Amennyiben ottlétük alatt valamilyen használati eszköz eltörik vagy elromlik, kérjük haladéktalanul jelezzék felénk, hogy mielőbb pótolni tudjuk, illetve a javításról gondoskodni tudjunk.

Kisállatok

Kutya és egyéb kisállatok behozatala nem engedélyezett a szálláshelyen.

Egyéb rendelkezések

Fenntartjuk a jogot, hogy megválogassuk a vendégkörünket.


A Vendégházból való azonnali kitiltást vonja maga után a méltatlan és kulturálatlan magatartás, mások nyugalmának és a közösség pihenésének zavarása, a közerkölcsöt sértő viselkedés, hangoskodás, folyamatos szemételhagyás. Aki a felszólítás után is folytatja a kárt okozó tevékenységet, az okozott kár felmérését és kifizetését követően azonnali távozásra köteles!


A lopás, szándékos károkozás minden esetben rendőrségi feljelentést von maga után.

Kérjük, hogy a szálláson látogatókat ne fogadjanak, idegeneket ne engedjenek be.


A Vendégház nem tud felelősséget vállalni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, áramszünet, stb.).

Köszönjük, hogy elolvasta vendégházunk Házirendjét.
Reméljük ajánlatunk megfelel az elvárásainak, várjuk szeretettel!